Wat deden we vorige week allemaal?

Hoekenwerk, een leuke leerwandeling, pepernoten bakken en klasdoorbrekend spelen in de 2 kleuterklassen…Een leuke week dus! Kijk maar even mee…

Een kijkje tijdens het hoekenwerk en de vrije werktijd…

Deze diashow vereist JavaScript.

Donderdagnamiddag zijn we op onze eerste leerwandeling geweest. Een leuk idee wat ik heb opgevangen op de freinetcursus. Ga naar buiten en wandel steeds eenzelfde route, kijk dan wat je allemaal tegenkomt en welke andere dingen je telkens ziet! We zijn de achterliggende buurt gaan verkennen en kwamen al snel uit bij de tuin van de mini’s, de opvang waar enkele kapoentjes hebben gezeten, bij Mark en Ilse! Iemand had het leuke idee om even goedendag te gaan zeggen, dus dat hebben we ook gedaan! Tijdens onze wandeling ontdekten we ook een vreemde toren, wat zou dat kunnen zijn? We gaan het eens van dichterbij bekijken tijdens onze volgende leerwandeling!

Deze diashow vereist JavaScript.

Vrijdag hebben we heerlijke pepernoten gemaakt en fijn in elkaars klasjes kunnen spelen. We mochten klasdoorbrekend kiezen in de hoekjes.

Deze diashow vereist JavaScript.

We deden een leuke turnles waar we moesten klimmen en klauteren, sluipen en kruipen en oppassen voor de krokodil!

Deze diashow vereist JavaScript.

Op het einde van vorige week moesten we ook afscheid nemen van onze goede vriend Yano! Wat heeft hij dat goed bij ons gedaan, we gaan hem missen!