De ruimterobot, schrijfdans, hoekenwerk en een leuke pietengymles met de kleuters van Ann

Een kapoen bracht een heel knappe actua over de ruimterobot die naar planeet Mars is gevlogen om er te kijken of er water op de planeet was?  Zijn plannetje was om samen een ruimterobot te knutselen…aan de slag dan maar! Hoe ziet de ruimterobot er eigenlijk uit, wat heeft hij allemaal nodig?

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze kapoen stelde zijn ruimterobot fier voor op ons forum!Knap werk!!!

In de hoekjes werden er weer heel wat leuke dingen gedaan…

Deze diashow vereist JavaScript.

We deden een leuke schrijfdans over zwarte piet. Cirkels maken met een sponsje vol met schoensmeer…

Deze diashow vereist JavaScript.

Tijdens de turnles hebben we samen met de oudste kleuters van Ann pietengym gedaan. De kapoentjes die volgend jaar naar Ann gaan mochten als eerste met Ann turnen en de peuters gingen na de speeltijd samen met mij en de oudste kleuters van Ann aan de slag. Het werden allemaal echte pietjes want wat konden ze goed over de daken lopen, pakjes werpen, door de schoorsteen kruipen…

Deze diashow vereist JavaScript.

De oudste kleuters van Ann mochten in de namiddag bij ons in de klas komen en kozen zelf voor de activiteit. Ze wilden nog eens heel graag tik tak zien…