Actua, allemaal stekels en tekenen op muziek.

De actua ging deze week over Sinterklaas die aankomt met zijn pieten. Er waren allemaal verschillende pieten bij, je had acrobaatpieten, muziekpieten…Het plannetje wat uit de actua kwam was om zoals de muziekpieten muziek te maken. We gingen naar onze muziekkast en kozen er de djembé’s uit! Het filmpje kan je terugvinden op Seesaw.

Allemaal stekels…In de hoekjes konden we nog verder werken aan enkele egeltjes. We konden prikken en stekels van een egeltje tekenen.

Deze diashow vereist JavaScript.

In de namiddag gingen we zelf een bang egeltje (bolletje) met zijn stekels omhoog tekenen op muziek. We hadden ronde, blije muziek waar we het lijfje van de egel op konden tekenen en boze, uitschietende lijnenmuziek om de stekels te tekenen.

Deze diashow vereist JavaScript.