Weekoverzicht oudste kleuters

We zijn de week gestart met onze eerste techniekdag. We hebben egeltjes getimmerd, knikkerbaan gemaakt, soep gemaakt,…  Dank je wel aan alle helpende handen.

Dinsdag zijn we begonnen met het maken van onze eigen verkiezingsaffiches. Dit naar aanleiding van de actuaronde van Doutzen. Zie hier de resultaten. Op wie zou jij stemmen?  Woensdag kwamen we verkleed naar school. Samen met de jongste kleuters deden we een modeshow.  Er werden weer veel spulletjes meegenomen  van de letter van de week S. Ons letterkastje staat alweer vol.  Onze actuareporters waren Odin en Jasmien. We kwamen meer te weten over een brand en de formule 1.  We vierden de verjaardag van Sem. Gelukkige verjaardag!  Tijdens het turnen hebben we over touwen gesprongen en leerden we touwtjespringen.  De 3de graders hadden ons uitgenodigd in hun klas. Ze organiseren namelijk zelf verkiezingen in de klas. We hebben geluisterd naar de verschillende partijen en mogen maandag onze stem uitbrengen. Knap gedaan!  We hebben onze week afgesloten samen met de jongste kleuters van Karen. Een leuke  poppenkast met “krokkie en Apie”.