Schrijfdans en kieskoorts…

Naar aanleiding van onze uitstap naar de stoomtrein deden we ene leuke schrijfdans over de trein. Jules liet ons zijn zelfgemaakt treinspoor zien, het was helemaal rond, zo kon de trein altijd blijven rijden. We luisterden naar de muziek en maakten grote bewegingen, daarna gingen we zelf een trein maken in de zaal.

We beginnen de dag met de leerkring, hieruit komen allerlei leuke plannetjes. Muziek maken met muziekeitjes in de muziekhoek, een vosjesspel spelen, schilderen met waterverf…

Deze diashow vereist JavaScript.

Na de speeltijd was het schrijfdanstijd. We maakten een trein met hoepels. Instappen! De trein gaat vertrekken…We maakten grote bewegingen op muziek. We vonden het super leuk! Volgende week maken we de trein met kleinere bewegingen in scheerschuim!

Deze diashow vereist JavaScript.

De derde graders hadden wat last van kieskoorts 🙂 Maandag is de grote verkiezingsdag. Vandaag lieten ze ons weten waarom we voor hun moesten kiezen…Ze hebben dat super gedaan met knappe powerpoints, duidelijke uitleg en mooie spandoeken. Nu is het afwachten welke groep er verkozen gaat worden op maandag. Veel succes allemaal!

Deze diashow vereist JavaScript.