Actuaronde, plannetjestijd en overal washandjes…

Tijdens de actuaronde hadden we het over gezond en ongezond eten. We keken in boekjes en zochten naar afbeeldingen om te sorteren. We speelden fijn samen in de hoekjes en vonden ineens overal washandjes…

De actuaronde: gezond en ongezond eten…

Deze diashow vereist JavaScript.

Hoekentijd met leuke plannetjes…

Deze diashow vereist JavaScript.

Een klas vol washandjes…

Onze klas lag vol met washandjes, maar waarom? Het werd snel duidelijk toen we het boekje over ‘Karel in de douche’ gingen lezen. Karel ging zich wassen met een washandje, wij deden hetzelfde. Alle lichaamsdelen kwamen aan bod!

Deze diashow vereist JavaScript.

Een fijn zonnetje buiten met een heerlijke temperatuur, dat vraagt om buiten onze koekjes op te eten aan onze picknicktafels! Zalig!