Weekoverzicht bij de jongste kleuters…

Boek van de week, knutselen met bladeren, een trein in onze klas, tik tak, actuaronde, vieren van een jarige meid, een leuke meter en peteractiviteit, diertjes in onze klas…Kortom een goed gevulde week!

Het boek van de week ging deze keer over herfstbladeren. Als plannetje bij het boek zijn we zelf op zoektocht gegaan naar bladeren om mee te knutselen. We wilden graag een groot blad vol kleven met kleine stukjes van echte blaadjes.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het onderwerp ‘de trein’ blijft leven in onze klas. We keken naar een leuke tik tak over de trein, maakten zelf een houten treinspoor en speelden ‘treintje’ in de klas. Karen was de machinist en de conducteur. Kaartjes laten zien…En weg zijn we! Heerlijk!

Deze diashow vereist JavaScript.

We keken naar een leuke tik tak over de trein en speelden fijn in de hoekjes.

Deze diashow vereist JavaScript.

We kregen bezoek van een super mooie rups en een naaktslak. Hier gaan we maandag nog wat verder op in. We willen graag wat meer te weten komen over deze diertjes, wat knutselen en boekjes rond lezen. Dat staat op onze planning voor volgende week.

Deze diashow vereist JavaScript.

Vrijdag was eindelijk het grote moment aangebroken. We mochten onze meters en peters kiezen! Het was tijdens de speeltijden al heel duidelijk wie er met wie ‘een klik’ had. Nu was het echte moment daar. Na het kiezen konden we samen boterhammen eten  en daarna nog wat in de hoeken spelen. Binnenkort volgt er een leuke klaskrant waarin de meters en peters zichzelf even voorstellen. En er staat ook nog een leuke sherborne activiteit op onze planning.

Deze diashow vereist JavaScript.

Elke dinsdag komt Sarah ons helpen in de klas en vooral meespelen met ons in de hoekjes. Welkom in ons klasje!