Strapdag en de trein.

In de leerkring was er een leuk gesprek over ‘de trein’. Sommige kapoenen zijn al eens met de trein gaan reizen, anderen nog niet en willen ook wel eens graag met de trein weg. Een plan om volgende week uit te werken! We gingen in de klas op zoek naar onze trein om te bouwen en konden een trein kleuren en sporen knutselen.

Vandaag was het ook STRAPDAG. De meeste kapoentjes kwamen met de fiets of te voet naar school. We namen de tijd om het over de veiligheid op straat te hebben. In de namiddag was het wat beter weer en konden we naar buiten trekken om wat te gaan strappen. Stappen en trappen op onze fietsjes.

Spelen met het houten treinspoor…

Een trein kleuren/verven en sporen knutselen…

Deze diashow vereist JavaScript.

Strappen op de speelplaats

Deze diashow vereist JavaScript.

Samen met de kleuters van Ann de dag afsluiten met het straplied!