Weekoverzicht oudste kleuters

We zijn de week gestart met onze eerste uitstap. Naar de bibliotheek. Roodkapje stond ons al op te wachten. We leerden de bibliotheek kennen. Je kan er cd’s en dvd’s lenen en ook allerlei soorten boeken: prentenboeken, leesboeken, doeboeken,… We hebben allemaal 1 boek uitgekozen en meegenomen naar de klas. 

Deze diashow vereist JavaScript.

We hebben de bibliotheek nagemaakt in de klas.

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze week zijn we gestart met de letter van de week. De letter B is als eerste aan de beurt. We werken 2 weken rond deze letter. De kinderen hadden al veel spulletjes meegenomen voor op de letterkast. Super!

Deze diashow vereist JavaScript.

Lowie en Loukas waren tijdens het verven onder de indruk van het mengen van de kleuren. Ze hadden een bruine kleur gemaakt. Kan je nog andere kleuren maken door kleuren te mengen? We gingen experimenteren… 

Deze diashow vereist JavaScript.

Er waren ook weer leuke plannetjes in de leerkring. 

Deze diashow vereist JavaScript.

We hebben de verjaardagen gevierd van Martin en Janne. Proficiat! 

Deze diashow vereist JavaScript.

Tijdens de turnlessen hebben met de bal naar elkaar gegooid en de bal proberen te vangen en allerlei kunstjes gedaan met de pittenzakken. 

Deze diashow vereist JavaScript.

Er waren ook weer leuke vrije teksten… 

Deze diashow vereist JavaScript.

Lowie en Janne hadden deze week de actua. Ze hadden het beide over hun bezoek aan het Natuurhulpcentrum. Lowie vertelde over de leeuw en een dood kuikentje. Janne had het vel meegenomen van een slang. Maar dat willen wij graag ook weleens allemaal gaan bekijken. Dus gaan we vrijdag met z’n allen naar het Natuurhulpcentrum te Opglabbeek. 

Deze diashow vereist JavaScript.