Heel wat leuke plannetjes!

Een goed gevulde praatronde bracht ons leuke plannetjes! Een boekje over spookje Spartacus om voor te lezen op het einde van de dag, dino’s om in de dierenhoek mee te spelen, een jeep voor in de autohoek, …

Ragnar had een leuk boek bij over een toverbril. We maakten gekke brillen en keken diep in elkaars ogen om de kleur van de ogen te ontdekken. We maakten een oplijsting van de kleuren van onze ogen en kwamen erachter dat de meest voorkomende kleur bruin was!

Deze diashow vereist JavaScript.

Kato was naar het blotevoetenpad geweest en had in de modder gelopen met haar voetjes, dat wilden wij ook wel eens doen! Na de middag was het mooi weer, dus we trokken naar buiten! Eerst modder maken en daarna experimenteren en vooral beleven! Wat een blije gezichtjes wanneer ze in de modder mochten stappen, heerlijk! Eerst een beetje koud en vies en daarna heerlijk ontdekken hoe ze hun voeten helemaal kunnen verstoppen onder de modder!