Druktechniek en duowerk!

Tijdens een kringactiviteit bespraken we de verschillende vormen. Daarna konden we gaan drukken met de vormenblokken.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ons klasje zit ondertussen al aardig vol en het is best druk in onze klas. Om terug wat rust te brengen ben ik aan de slag gegaan met duowerkdozen. Per 2 (of soms eens met 3) krijgen de kleuters van onze klas een doos om mee aan de slag te gaan. Dit kan een doos met kralen zijn om te rijgen of een timmerdoos, een spel om samen te spelen, een bouwdoos, een kleidoos…Iedereen was fijn samen aan het werk en…Daar is de rust in de klas weer terug! Heerlijk! Het fijne duowerk blijft zeker terugkomen en de dozen zullen af en toe veranderen. De bedoeling is dat iedereen elke doos wel eens geprobeerd heeft en natuurlijk ook in verschillende duo’s. Spelend leren met en van elkaar! Er werden knappe dingen gemaakt zoals een mooi bouwwerk, mooie timmerwerkjes. Wat waren ze fier tijdens het toonmoment!

Deze diashow vereist JavaScript.