Uitstap naar restaurant ‘Vivendum’ en ons eigen ‘klein vivendum’ in de klas!

We zijn vandaag op uitstap geweest naar het restaurant van de papa en mama van Camille, Vivendum. We mochten eens gaan kijken wat er allemaal in een restaurant aanwezig was, om zo zelf een restaurant in onze klas te kunnen maken. We hadden de keuken gezien, de zaal waar er tafels en stoelen stonden om te eten, de menukaart…

Deze diashow vereist JavaScript.

Na onze rondleiding door Camille en haar papa, de chef kok, mochten we samen fruitstokjes maken en een heerlijk glaasje chocomelk drinken. We kregen een echte koksmuts op! Het was echt super leuk! We hebben heel wat nieuwe indrukken opgedaan en gaan deze uitstap niet snel vergeten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Dankjewel kok Alex en mama van Camille om ons zo een fijne voormiddag te bezorgen!

Na de uitstap zijn we al onze indrukken gaan verwerken en hebben we samen onze poppenhoek omgetoverd tot restaurant ‘klein Vivendum’.

Deze diashow vereist JavaScript.