Een nieuwe reiskoffer voor Jules en drijven en zinken!

Onze Jules heeft dankzij Anna (zus van Nand) een super leuke nieuwe reiskoffer! Vanaf nu kan Jules al rollend gaan logeren :-). Dankjewel lieve Anna om je oude boekentas nieuw leven in te blazen. We zijn er super blij mee!

 

 

 

 

 

 

 

Nimm had vorige week een leuk plannetje…We hadden wat weinig tijd en hebben het plannetje doorgeschoven naar deze week. Drijven en zinken…Blijven de boten van Nimm drijven of zinken ze naar de bodem? Wat is drijven en zinken? Hoe kunnen we iets wat zinkt laten drijven? Allemaal vragen die we samen hebben kunnen oplossen dmv experimenteren en onderzoeken!

Deze week kunnen de kapoenen zelfstandig aan de slag rond drijven en zinken, ze onderzoeken welke dingen er blijven drijven en welke zinken. Ze noteren het op hun experimenteerfiche!