Stippen tegen pesten, schrijfdans, experimenteren met tandenborstels en verf en afscheid van Angelino!

Op vrijdag was er weer heel wat te doen in onze klas. Het begon met een goed gevulde praatronde. We kwamen op een gesprek over pesten en keken naar het antipestlied. Wij zeggen nee tegen pesten, pesten is niet fijn, we kunnen beter vriendjes zijn! We wilden allemaal laten zien dat we tegen pesten zijn en zetten 4 stippen op onze hand!

 

 

 

 

 

Na de praatronde was het tijd voor schrijfdans. De peuters bleven met Nathalie in de klas en onze oudste kapoenen gingen met Karen aan de slag. Kringelie krongelie, eerst grote bewegingen op muziek in de zaal en daarna experimenteren met 2 vingers in de verf. We konden telkens doorschuiven en de tekening van onze buur bewerken. Als we maar kringelen en kronkelden 🙂

Angelino had nog een laatste activiteit voorzien. Experimenteren met verf en tandenborstels. We mochten spatten en schilderen met tandenborstels.

Tijdens vrije werktijd konden we werken met de materialen uit de losse stukjeshoek. Er werden leuke dingen gemaakt…

Deze diashow vereist JavaScript.

Op het einde van de dag moesten we afscheid nemen van Angelino. Zijn stage in onze klas is afgelopen. Hij heeft het super gedaan en de kapoenen gaan hem enorm missen. Angelino, dankjewel voor alle hulp en de fijne momenten! Veel succes en hopelijk tot nog eens…