Plannetjestijd en rollebolle!

We hadden een goed gevulde plannetjesvoormiddag.

Loukas had een bal meegebracht waar hij graag mee wou spelen

 

 

 

 

 

Toon vertelde dat hij naar Knorrie en Borrie was geweest met zijn papa. Dat zijn varkentjes. Ze lagen in de modder. We wilden ook eens modder maken…Dus we gingen aan de slag. Wat hadden we nodig: zwarte verf, lijm en zand. En mengen maar! Wat een smurrie! Maar oh zo leuk om met onze vingers in te zitten 🙂

Nand had het plannetje om poppenkast te spelen

 

 

 

 

 

In de namiddag mochten we gaan rollebolle in de sporthal. We konden in groepjes allerlei leuke bewegingsopdrachten uitvoeren. Springen op het springkasteel, fietsen met speciale fietsjes, met de bal spelen, bouwen, een bewegingsomloop, met de parachute…Het was super leuk!