De stand van zaken in de derde graad

Vorige week kreeg ons project rond ‘t goede doel, Kom op tegen kanker, stilaan vorm.
I.s.m. de werkgroep ‘Winterwonderfestijn’ spraken we af dat vrijdag 22 december in het teken zal staan van ons goede doel.
M.a.w. de kraampjes die ter plekke geïnstalleerd zullen worden, zamelen allemaal geld in dat geschonken zal worden aan Kom op tegen Kanker.
Meer info hierover verkrijgt u de komende dagen vast via allerhande berichten (flyer, uitnodiging, weekmededeling, reclame, …)

Wij gingen dan ook aan de slag in de klas met de voorbereidingen van ons kraampje. Wij zullen de zoete lekkernijen voor onze rekening nemen.
Een aantal leerlingen ontwikkelden zelfs een eigen logo voor onze kraam. Anderen gingen dan weer druk aan de slag met recepten en decoratie.
Een volgende stap? Hulp vragen aan onze ouders (ouders, hou zeker jullie mailbox in de gaten de komende dagen :-)), winkelen, reclame maken, …

Deze diashow vereist JavaScript.

Vrijdag 1 december betekende voor onze klas een dag waarin techniek centraal stond. De secundaire school, Nikola Tesla (Maasmechelen), nodigde ons nl. uit.
Leuk initiatief ! Soep, badzout, slijm, LEGO-wagen en decoratieve zak … we haalden onze handen uit de mouwen om hiermee aan de slag te gaan.

Deze diashow vereist JavaScript.

Uiteraard staat begin december in ‘t teken van Sinterklaas. Een eerste creatieve sessie hierrond bestond uit fototrucage. Om de Sint effectief in de klas te verwelkomen, maakten we een eigen versie (parodie) van een bekend liedje. Jammer dat de Sint te weinig tijd had om dit te horen. Maar stiekem vonden we dit gewoon ook heel leuk om te doen. Zo’n liedjes uit de goede, oude tijd? Heerlijk toch !

Deze diashow vereist JavaScript.

NU … de eindsprint richting de feestdagen. Gezelligheid alom !