Actua, schrijfmotoriek en een leuk zoekspelletje

Cé bracht een leuke actua over prins Harry en Megan die gaan trouwen. Hij kon ons ook wat meer vertellen over de taxi’s in Engeland.

Deze diashow vereist JavaScript.

We maakten een spiekpietje op ware grootte. Eerst de omtrek van Jules overtekenen, daarna de lichaamsdelen erbij tekenen en dan inschilderen. Het knappe resultaat zie je aan ons klasraam. Neem zeker eens een kijkje!

Deze diashow vereist JavaScript.

We werkten weer rond schrijfmotoriek in scheerschuim.

Deze diashow vereist JavaScript.

We speelden een leuk zoekspel. Eerst maakten we samen een plattegrond van onze klas. We keken naar de hoekjes en kasten en zetten alles op de juiste plaats op papier. Daarna mochten we een zwarte piet op de plattegrond leggen in een hoekje of kast en het andere zwarte pietje werd op die plaats in de klas verstopt. Iemand in de klas mocht dit gaan zoeken door op de kaart te lezen waar het pietje zich had verstopt! Wat deden ze dat goed! Het moeilijkste aan dit spel was…Niet verklappen waar we het hadden verstopt 🙂 !

Deze diashow vereist JavaScript.

Kapitein Winokio, onze grote muziekvriend, heeft een wedstrijd waar we aan meedoen. Maak een leuke klasfoto met de 4 basisgevoelens…De mama van Lowie en Jessica kwamen ons helpen met de fotoshoot. Binnenkort meer hierover 🙂 Al een kijkje achter de schermen…

Deze diashow vereist JavaScript.