Boek van de week en sintatelier met de oudste kleuters

Dinsdag mocht Haile zijn boek van de week meebrengen. Hij had het boek van de spiekpietjes bij. Wat kon hij het boek goed navertellen! Hij had er ook een leuk plannetje bij, een pietenmuts knutselen! We onderzochten ook hoe groot een echt spiekpietje was. hij was volgens het boek zo groot als een rugzak. Toon liet zijn rugzak zien en we zochten iets wat even groot was als de rugzak. De brievenbus van Sint en piet! Zo groot (of klein :-)) is een spiekpietje dus! Je kan de spiekpietjes herkennen aan hun sportschoentjes. De spiekpietjes zien alles en vertellen alles door aan Sinterklaas!

Deze diashow vereist JavaScript.

Tijdens het sintatelier op woensdag konden we weer leuke dingen doen. In onze klas konden we kiezen uit een levensgrote piet maken, een stoomboot versieren of een schoorsteen knutselen. Volgende week gaan we hier verder mee en wisselen we van groepje.

De levensgrote zwarte piet is gemaakt door Tristan, Door, Chris en Sofian en zal te bewonderen zijn aan ons klasraam.

Deze diashow vereist JavaScript.