Een geslaagde klusdag!

We hebben er een geslaagde klusdag opzitten! Op zaterdag 25 november verzamelden een 15 – tal teamleden en ouders om onze school eens goed onderhanden te nemen. De speelplaats werd bladvrij gemaakt, onder het klimrek werd een verse laag schors aangebracht, de airco’s werden onderhouden en de klas van de oudste kleuters kreeg een fris nieuw verflaagje (met dank aan het team van “De Verfkeizer”)! Ook werden alle ramen van de school uitgebreid in het sop gezet!

Onder het motto “op een lege maag kan niet gewerkt worden”, bood de vzw Op Stelten alle aanwezigen lekkere koffiekoeken en verse soep aan.

Kijken jullie even mee naar de foto’s van dit geslaagd staaltje ouderparticipatie?

 

Het team en de vzw wensen nadrukkelijk iedereen die aanwezig was op de klusdag te bedanken!