Bezoek in onze klas!

Deze morgen stond er ons een leuke verrassing te wachten…

Al dat lekkers…Dat konden we niet laten liggen, dus hebben we voor 1 keertje mogen smullen van een stukje chocolade van Sint en piet! En zoals jullie kunnen zien, het heeft gesmaakt 🙂

Deze diashow vereist JavaScript.

Sem had een toepasselijke actua bij over de Sint en pieten die zijn aangekomen. Als Sint en pieten op bezoek komen is het altijd feest, en wat hangen wij op als er een feestje is? Vlaggen! Ons actuaplannetje was dan ook om zelf mooie vlaggen te maken om onze klas mee te versieren.

Deze diashow vereist JavaScript.

Na de actua kregen we ook nog leuk bezoek van Ragnar zijn mama en papa en Ylva, zijn zusje. Wat een mooi meisje! Welkom lieve Ylva!

Deze diashow vereist JavaScript.

We wilden ook graag weten waarom zwarte piet soms zwart is…We gingen al eens kijken wat we zelf dachten…Op het einde van de voormiddag kregen we ook een echt antwoord van zwarte piet!

Ja, jullie lezen het goed…Zwarte piet is op bezoek geweest  in ons klasje! Hij heeft met ons gespeeld in de hoekjes, gezongen, en een verhaaltje voorgelezen. We genoten er met volle teugen van! Van een echte verrassing gesproken! Het was een topdagje voor onze kapoenen!

Deze diashow vereist JavaScript.

In de namiddag hebben we een turnlesje gedaan met touwen. De begrippen dik en dun kwamen aan bod, maar ook kort, lang, op, onder en middelste. Een leerrijke turnles dus!

Deze diashow vereist JavaScript.

Om ons dagje af te sluiten kwam Nazire bij ons voorlezen.