Een klas vol Sint en pietenspulletjes!

Tijdens onze plannetjespraatronde hadden er veel kapoentjes een eigen plannetje. Sem had een vlieger van de Sint gekregen en wou hier eens mee vliegeren, alleen…zat het weer even niet mee vandaag, we schuiven het plannetje op naar morgen! Cé had een sint met paard bij en wou er graag mee spelen bij de stoomboot. Al snel kwam er een nieuw plannetje bij om pakjes te maken voor op de stoomboot…

Deze diashow vereist JavaScript.

Lowie had heel wat versieringsspulletjes bij, leuke boekjes en verkleedkleren. Karen had ook wat spulletjes bij van de Sint…De poppenhoek was al snel de Sint en pietenhoek geworden! Er werden pakjes rondgebracht door de pieten, Sinterklaas keek en zag dat het goed was 😉

Deze diashow vereist JavaScript.

In elk hoekje is er wel iets te vinden van de Sint…

Deze diashow vereist JavaScript.

We konden een stoomboot bestempelen met kurk en bekleven met watjes

Deze diashow vereist JavaScript.

In de namiddag hadden we duobakjestijd. Per 2 konden we samen met een bakje spelen aan een tafel of een grote puzzel maken in de kring.

Deze diashow vereist JavaScript.

Sanne las nog een leuk verhaaltje voor ons voor en nam afscheid van de kapoentjes…Dankjewel Sanne om zo goed voor onze kapoentjes te zorgen! We gaan je missen!