Uitstap naar de brandweerkazerne!

Wat een super leuke dag hadden wij vandaag!!!

We zijn naar de brandweerkazerne van Maasmechelen geweest. We hebben enorm veel indrukken opgedaan en al onze vragen over de brandweer hebben we kunnen stellen.  We mochten net zoals de echte brandweermannen vuur blussen met de grote spuitslang. In de brandweerwagen zitten was ook 1 van de toppers van de dag! We leerden meer over de kledij van de brandweer en zagen de brandweerboot en het duikpak. Een TOPdag om nooit meer te vergeten!

Deze diashow vereist JavaScript.

Een dikke dankjewel aan de brandweermannen van de brandweerkazerne van Maasmechelen!

Eens terug op school zijn we onze indrukken gaan verwerken in een vrije tekst. Wat vonden we heel leuk…In de brandweerwagen zitten en het vuur blussen!

Deze diashow vereist JavaScript.

Camille mocht de actua deze namiddag brengen en ze liet ons een eigen kunstwerk zien wat ze samen met haar papa had gemaakt. Een super knap kunstwerk wat vanaf nu een mooi plekje in onze klas heeft gekregen!

Deze diashow vereist JavaScript.