Wij stellen jullie voor…Onze meters en peters!

Vorige week hebben we onze meters en peters gekozen. De kinderen hebben even de tijd gehad om elkaar al wat te leren kennen op de speelplaats en te zien wie bij wie een klik heeft. Vorige week was het dan eindelijk zover. De kleuters mochten zelf kiezen bij wie ze zich goed voelen en wie ze graag als meter of peter willen hebben. Er zijn nog 3de graders die nog geen mete/petekindje hebben, maar na de herfstvakantie komen er weer 3 nieuwe kapoentjes bij die ze onder hun vleugels kunnen nemen.

Deze diashow vereist JavaScript.

De eerste meter en peter activiteit was al een schot in de roos. De 3de graders hadden in groepjes een leuk poppenspel voor ons gemaakt. We keken vol bewondering naar de stokpopjes. Knap gedaan 3de graders!

Deze diashow vereist JavaScript.