Dierenhokjes en een reuze elmer!

Tijdens de praatronde had Nand nog een dier bij om eens te laten zien. Het was een giraf! We maakten samen een dierenpaspoort over de giraf. Waar woont de giraf, wat eet hij, hoe ziet hij er uit, hoe beweegt hij zich voort…

Daarna was het tijd om te gaan knutselen! We maakten onze dierenhokjes verder af. We konden tralies knippen of prikken voor onze dieren, zodat ze niet kunnen gaan lopen. Iedereen kon zelf kiezen om te prikken of te knippen. Was het ene wat moeilijk dan konden ze nog kiezen voor een alternatief 🙂 Wat zijn de dierenhokjes mooi geworden! Ze zijn te bezichtigen aan ons poortje!

Deze diashow vereist JavaScript.

We maakten ook samen een reuze elmer. Elmer heeft heel veel kleuren, deze mochten we zelf  schilderen. Ella uit de 2de graad kon vandaag niet mee gaan lopen met de parkloop en wou ons graag een handje toesteken. Ze heeft dat  super gedaan!

Deze diashow vereist JavaScript.