Onze laatste kampdag

Na een welverdiende nachtrust, voor de ene al iets langer dan voor de andere, was vandaag de laatste kampdag aangebroken. Aangezien de weergoden ons niet goed gezind waren, schraapten Nathalie, Goele en Sarina samen met de lagere graad de kelen om de regen te verjagen en de zon naar Pexhof te lokken.

Terwijl vele helpende handen het werk kwamen verlichten, konden onze jongens en meisjes hierna spelletjes spelen, zich laten schminken, film kijken.

Bij een feestelijke dag hoort een feestelijke maaltijd, bedacht ons keukenteam en ze toverden hotdogs uit hun hoed. De maaltijd kon echter niet van start gaan zonder een welgemeende dankjewel van alle kinderen aan het keukenteam, dat de afgelopen dagen werkelijk culinaire kunstjes opvoerde. Na een tocht door een erehaag gevormd door onze jongens en meisjes werden ze dan ook met veel plezier in de bloemetjes gezet.

En oef, in de vroege namiddag waren de regendruppels plots verdwenen en af en toe liet zelfs de zon zich even zien. Er kon dus ook nog buiten gespeeld worden vandaag! Maar niet te lang, want de kinderdisco werd geopend, iedereen zette letterlijk zijn beste beentje voor en het was dan ook dolle pret. Let vooral ook op de zeer originele outfit van Nathalie;-)

Maar wie stond er toen voor de deur? Vele ongeduldige mama’s en papa’s waren klaar voor een blij weerzien. Na een kort woordje van Danny kon iedereen van de avonturen van onze bengels genieten aan de hand van foto’s en natuurlijk mocht het kamplied niet ontbreken om het kamp officieel te beëindigen. Moe en zeer voldaan   vertrok iedereen huiswaarts om lekker van het weekend te gaan genieten!

De werkgroep kamp wil nog eens iedereen nadrukkelijk bedanken om van dit kamp mee een succes te maken! Deze onvergetelijke ervaring voor de kinderen was nooit mogelijk geweest zonder alle hulp, groot en klein, van iedereen zowel voor als achter de schermen. Tot de volgende keer!