Eindelijk compleet!

Veel enthousiaste maar gespannen gezichtjes op de speelplaats vanmorgen! Ook onze jongste kleuters trokken immers richting Pexhof! Hoe ziet de kampplaats eruit, waar gaan we slapen, en kan ik mama en papa wel missen?  Geen gewone schooldag voor onze jongste kleuters vandaag!

Alle graden werden deze voormiddag met veel enthousiasme bezig gehouden op de kampplaats zelf. Voor het middagmaal stond iedereen te popelen, er stonden immers pannenkoeken op het menu!

Maar wat bracht de namiddag voor onze lieve jongens en meisjes van Freinet Op Stelten? Een overzichtje:

Onze kleuters maakten een bosrit met een wel zeer bijzonder vervoermiddel.  Kijk maar even mee:

Onze eerste en tweede graad trok richting Kattevennen in Genk waar ze een heuse workshop “raketten bouwen” volgden? Spannend om daarna hun eigen raket te mogen lanceren! De eerste intergalactische Freinetcontacten werden bij deze gelegd.

Ook een bezoekje aan de bioscoop stond op het programma vandaag! Na de dagtocht van gisteren was de derde graad wel toe aan een middagje chillen.

Na deze leuke maar drukke middag was iedereen toe aan een stevige maaltijd. Het keukenteam trok een belangrijke conclusie vanavond: er zit op onze school werkelijk niemand die geen frietjes lust!

Uiteraard moest de laatste avond van ons kamp op gepaste wijze ingevuld worden. Sofie ging dan ook met veel plezier met haar gitaar langs bij alle klassen om ons eigen kamplied in te oefenen!

En hiermee zit de voorlaatste dag van ons kamp erop! Benieuwd naar al onze avonturen? Dan nodigen wij jullie graag uit morgenmiddag om 14u30 op Pexhof! Tot dan!