Aankomst eerste graad en een geslaagd Spel zonder Grenzen

Vandaag was het een spannende dag voor de jongens en meisjes van de eerste graad! Ook voor hen was de grote dag aangebroken! Vol enthousiasme verzamelden ze op de speelplaats, gepakt en gezakt voor 4 dagen dolle pret!

Aangekomen in Pexhof, gingen ze samen met Nathalie de kampplaats ontdekken, die unaniem werd goedgekeurd! Ze slapen dan ook samen met Nathalie in één grote slaapzaal en in en rond de kampplaats is veel te beleven!

Er was ook onverwacht bezoek vandaag, want tegen alle voorspellingen in was ook de zon regelmatig van de partij! En iedereen moest delen in het enthousiasme van onze lagere graad, ook Danny kon er niet aan ontsnappen en ging pardoes op zijn hoofd staan!

Na lekker gesmuld te hebben van rijst met kip curry en een lekker waterijsje was het namiddag tijd voor een spel zonder grenzen met alle graden samen. Onnodig te zeggen dat de combinatie van zon, water, meel en stro een groot succes was! De wasbeurt werd vandaag dan ook wat vervroegd 😉

TIP voor de ouders die onze kampplaats bezoeken, aangezien de gps – aanwijzingen de voorbij dagen al eens voor verwarring wilden zorgen: aan Fordgarage Doumen (Neeroeterenstraat 33, Opoeteren) dien je de Niesstraat in te slaan. Deze blijf je volgen tot op het einde, je komt dan aan een onverharde weg waar onze kampplaats Pexhof aangegeven staat en al te zien is in de verte.