Vrijdag: knuffelronde!

Vandaag hadden we onze eerste verrassingsronde, het was een knuffelronde! We mochten allemaal onze lievelingsknuffel meebrengen en erover vertellen.

Na de ronde gingen we onze knuffel vastleggen op papier. We maakten een afdruk met het kopieermachine. Het was toch wel spannend…ging de knuffel in het machine blijven? Hij gaat toch niet plat zijn nu? Geen zorgen, de knuffel was nog hetzelfde, hij was er zelfs 2 keer nu :-). in de klas konden we onze afdruk kleuren in de juiste kleuren. Je kan ze bewonderen aan ons raam. De knuffels hebben een leuke dag in onze klas gehad.

De knuffels konden mee spelen in onze hoekjes. Nand had een heerlijk menu gemaakt voor zijn knuffel Willy.

Er werd aan de tafels ook fijn samengewerkt. Coöperatief werken bij de jongste kleuters! Knap!

In de namiddag kwam Helena ons wat helpen en deden we samen een leuke verfactiviteit. We maakten een giraf van een afdruk van onze arm. De vlekjes stempelden we met onze vingers. Deze knappe creaties kan je bewonderen aan onze klasdeur!

Ook deze dag sloten we weer af met een spannend verhaal van Elmer, de kleurtjesolifant, die een kwijtgeraakte knuffelbeer ging zoeken. (Om in het thema van de knuffelronde te blijven :-))

Fijn weekend allemaal!