Uitstap naar Connecterra

Om het schooljaar fijn af te sluiten trokken alle kleuters naar Connecterra.

De druppels regen hielden ons niet tegen om er een super-mega-leuke dag van te maken!

In de voormiddag konden we klimmen en klauteren in de speelput.

Deze diashow vereist JavaScript.

Na al het spelen was het tijd om even tot rust te komen en gezellig te picknicken.

Deze diashow vereist JavaScript.

In de namiddag trokken we dan op wandeltocht door het natuurpark. Op zoek naar het meer…Al snel zagen we dat de wandeltocht voor heel wat kleuters wat vermoeiend werd en besloten we om de groep op te splitsen. 1 groep ging met Ann en Sevim terug naar de speelput en de andere groep (de echte ‘die hard’s’ :-)) trokken mee op tocht naar het meer met Kiri en Karen.

Deze diashow vereist JavaScript.

De tocht naar het meer was toch nog een serieus tochtje geworden. Dus op tijd en stond even ‘zen’ worden en uitrusten was de boodschap. En uiteindelijk kwamen we aan bij het meer! Wat een prachtig uitzicht! We genoten even, ieder op zijn manier. Om daarna de terugweg in te zetten, om op tijd bij onze bus te geraken :-). Wat zijn we fier op die knappe wandelaars! Stuk voor stuk hebben ze dat super goed gedaan!

Deze diashow vereist JavaScript.

Een uitstap om nooit meer te vergeten! Een knaller van een afsluiter!

Lieve kapoenen, dankjewel allemaal voor een TOPjaar met zalige momenten, leuke onderzoekjes, vele nieuwe ontdekkingen en massa’s talenten!

We wensen jullie een hele fijne vakantie!

Liefs Karen, Kiri en Ann