hoekenwerk en kunstenaars

Deze week was het mooi weer tijdens ons leesatelier dus lazen we gezellig buiten.

Deze diashow vereist JavaScript.

We werkten in de namiddag ook verder aan ons hoekenwerk en we oefenden voor de battle. Nele heeft ons nl. uitgedaagd voor nieuwe battles: elke dag krijgen we om beurt vragen voorgeschoteld over alles wat we het voorbije jaar leerden. We mogen aan ons groepje een hulpvraag stellen tijdens de battle, maar alles moet wel juist zijn. In de voormiddag krijgen we telkens tijd om in groepjes alles nog eens te herhalen en elkaar te helpen. Benieuwd wie zal winnen! We vinden het in ieder geval spannend!

Vrijdag gingen we vrij zwemmen en namiddag kropen we in de huid van een kunstenaar.  Poul Gernes, Miro en Munch kwamen aan bod. We kregen eerst wat meer uitleg over de kunstenaars en hun werken en nadat Nele de verschillende opdrachten en technieken toelichtte, gingen we zelf aan de slag. Volgende week ronden we het af en kan u een kijkje komen nemen aan ons museum aan de klasramen.