Plannetjes, een wiskundig spel spelen en uitdagend materiaal in de zandbak.

Tijdens plannetjestijd zijn er weer heel wat leuke doedingen uit voortgekomen. Zo wilden enkele meisjes graag vrij knutselen , Nimm wou graag een dierentuin bouwen want hij was op bezoek geweest in een dierentuin, anderen speelden een spel of werkten aan de tafel.

Deze diashow vereist JavaScript.

Onze oudste kleuters kregen wat uitdaging bij een wiskundig spel. Ze moesten de kriebeldiertjes op de juiste plaats in hun rooster leggen met behulp van een kleurenraster.

Deze diashow vereist JavaScript.

In de zandbak kwam er ook uitdagend materiaal bij. Er lagen allemaal flesjes in met een kaartje rond. Ze moesten de flesjes vullen tot de juiste hoeveelheid. Er waren volle flesjes, halfvol, leeg…Er werd volop gemeten en vergeleken.

Deze diashow vereist JavaScript.