Een spinner, feest vieren en een leuk dansje leren.

Janne had een spinner bij tijdens de praatronde. Wat was dat? Wat kan je daarmee doen? Wie zou ons daarbij kunnen helpen? Iemand wist ons te vertellen dat de eerste graders veel met spinners bezig waren.We vroegen om wat meer uitleg en kregen deze ook, samen met nog leuke ideetjes om met de spinners leerrijke spelletjes te spelen. Dankjewel Loris en Simon voor de deskundige uitleg!

Deze diashow vereist JavaScript.

Er waren weer leuke plannetjes zoals een hartje knutselen voor papa of mama

Bezig zijn rond techniek…Kobe had een auto bij, maar deze kon niet meer rijden, hij had ook batterijen bij. Samen gingen ze zelf aan de slag om te kijken of ze de auto weer aan de praat kregen…

Deze diashow vereist JavaScript.

We vierden feest! Haile werd 3 jaar en had heerlijke fruitsalade bij! Gefeliciteerd grote kerel!

Deze diashow vereist JavaScript.

In de namiddag hebben we een super leuk dansje aangeleerd. ‘Het zigeunermeisje’ De kapoenen zijn er gek van!

Eerst mochten we om de beurt het zigeunermeisje zijn. Het meisje zat huilend op steen, maar ze droog haar tranen af en zocht een vriendje uit de kring waar ze mee dansen mocht! We wisselden van zigeunermeisjes en ook de jongens wilden graag ‘zigeunerjongen’ zijn. Daarna dansten alle meisjes en later ook alle jongens. Ze genoten van het dansen met elkaar!

Deze diashow vereist JavaScript.