Tweede graad trekt naar de burgemeester

Vorige week kon u op onze website al lezen dat we de verkeerveiligheid aan school onderzochten en hierbij enkele bedenkingen hadden. We zochten met de klas naar mogelijke oplossingen om de buurt veiliger te maken en we maakten zelf een afspraak met de burgemeester. Donderdagnamiddag werden we dan ook ontvangen door de burgemeester en schepenen van onderwijs en mobiliteit. We lazen daar onze brief voor en de burgemeester beloofde ons om zeker wat met de ideeën te doen. Ze wist ons te vertellen dat sommige dingen niet altijd dadelijk gaan of wettelijk mogen maar dat we wel moeten blijven dromen (een brug voor voetgangers boven de Europalaan zou inderdaad wat moeilijk zijn..), maar enkele ideeën die we gaven zouden wel op korte termijn kunnen gerealiseerd worden.  We zijn benieuwd of 1 van onze voorstellen binnenkort ook vorm krijgen aan de schoolpoort.

We wachten in ieder geval vol spanning af!

Deze diashow vereist JavaScript.