wisseldag tweede graad

Woensdag was er de eerste wisseldag. Wat was het toch spannend om al die nieuwe gezichtjes in de klas te zien! De leerlingen van het tweede leerjaar mochten voor de eerste keer meelezen in ons leesatelier. Wat deden ze dat al goed!

Nadien stelde iedereen zichzelf voor tijdens de ronde en gingen we rond ‘drama’ werken. Allerhande gevoelens werden uitgebeeld. Nadien volgde een sessie rond poëzie. Al snel bleek dat ook de kinderen die dachten dat ze niet goed waren in gedichten schrijven, stap voor stap tot prachtige resultaten kwamen. Er werd nog een leuke tekening bij gemaakt en iedereen stelde trots zijn of haar gedicht in de afsluitronde voor.  Al de gedichten hangen aan ons klasraam, kom zeker eens een kijkje nemen! Jammer genoeg was de dag veel te snel om…. Maar binnen enkele weken is er gelukkig weer een wisseldag.

Deze diashow vereist JavaScript.