tweede graad wint de leesrace!!!

De tweede graad ging begin van het schooljaar een uitdaging aan: lees met de hele klas 5 kilometer tegen het einde van het schooljaar. Wint de klas, dan mogen ze een dag zelf invullen, wint Nele, dan wast de klas haar auto.

Elke dag werd er veel gelezen, zo veel dat Nele de afgelopen weken in de agenda zelfs vroeg aan de ouders om hun kind niet meer te laten lezen en alle boeken thuis te verstoppen,… Maar niets hielp! Met het einde in zicht werd er zelfs nog een (lees)tandje bijgestoken en jawel… vanochtend haalde de klas (1,5 maand eerder dan afgesproken) de 5 kilometer;!!!!! Dat wil zeggen dat ze met 22 kinderen maar liefst samen 50 000 bladzijden lazen dit schooljaar!

Trots gingen ze de grafiek aan Danny tonen!

Een super dikke proficiat  jongens en meisjes van de tweede graad!!!

Deze diashow vereist JavaScript.