hoekenwerk taal in de tweede graad

De week stond grotendeels in teken van de jeugdboekenweek. We gingen vrijdag naar de bib voor het jeugdboekenspel. Dit was superleuk!

We leerden de breuken kennen en het vierde kreeg een opfrissing van de breuken. Samen deden we heel wat breukenspelletjes, breukenopdrachten en al een breukencontract. De komende weken zullen we nog verder oefenen op die toch wel moeilijke breuken.

We deden ook hoekenwerk in teken van taal. Alle klasgenoten vonden het superleuk en meermaals werd er luidop gezegd dat taal eigenlijk best wel leuk en cool is. Top! Ook de ouders konden eens een kijkje nemen tijdens de openklasdag.

We maakten ook enkele cadeautjes voor onze correspondentievrienden. Volgende week dinsdag gaan we elkaar ontmoeten. Spannend!

 

Deze diashow vereist JavaScript.