Regenbogen en een verjaardag vieren…

Tijdens de praatronde had Julie een hartje bij voor haar liefje Martin, dit mooie momentje wou ik zeker even delen met jullie šŸ™‚

Er kwamen weer heel wat leuke plannetjes uit de praatronde. Haile had een regenboog gezien en een foto meegebracht. Welke kleuren heeft een regenboog? We gingen eens goed kijken en konden daarna zelf een regenboog met de juiste kleuren knutselen. We konden kiezen hoe, verven, kleuren of kleven met stukjes papier. Heel de klas was enthousiast! Karen had 4 of 5 regenbogen klaar maar moest al snel gaan bij kopiƫren voor de andere vriendjes. Zo leuk als ze allemaal zo enthousiast zijn!

Deze diashow vereist JavaScript.

We speelden ook een leuk spelletje…Bingo!

Bij het poppenhuis werd er ook leuk samen gespeeld…

Tijdens koekentijd vierden we Doutzen haar 4de verjaardag met heerlijke wafels. Proficiat grote meid!