Plannetjespraatronde en pomponnetjes in de ontdektafel…

Vandaag hadden we onze eerste plannetjespraatronde. Met wat hulp van onze mama’s/papa’s, oma’s/opa’s…schreven bijna alle kleuters iets in ons klasdagboek. Na de inloop gingen we eens kijken welke verhalen en plannetjes er allemaal naar boven kwamen.

 

 

 

 

 

Iedereen was super enthousiast om te vertellen wat ze zelf in het boek hadden geschreven! Zelfs onze kleinste kapoenen! Zoveel verhalen en nog meer leuke plannetjes… Kijk maar even mee…(Ook onze 3de graders kan je in onze klas terugvinden, zij kwamen met ons meespelen in de klas)

Deze diashow vereist JavaScript.

We hadden ook iets leuks gevonden in onze ontdektafel…Allemaal pomponnetjes en leuke buisjes om ze per kleur in te sorteren. Maar niet met onze handen…Neen, met een pincet. Niet gemakkelijk voor onze kleine kapoentjes!

Deze diashow vereist JavaScript.