Koning Slot is zijn sleutels kwijt…

Koning Slot was op bezoek bij ons in de klas. Hij woont in een groot kasteel met heel veel deuren. Maar nu was hij al zijn sleutels kwijt en kon hij niet meer binnen in zijn kasteel. De kapoenen gingen op zoek naar zijn sleutels!

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze diashow vereist JavaScript.

We ontdekten dat er allerlei sloten en sleutels zijn. Dit konden we doen in de ontdekhoek, op het slotenbord en in de verschillende hoekjes. Er was een heel aanbod rond de sleutels en sloten van Koning Slot!

Deze diashow vereist JavaScript.

In de namiddag gingen we op ontdekkingstocht doorheen de school…We gingen gluren door het sleutelgat! Eerst keken we naar elkaar en daarna gingen we eens kijken wat ze in de andere klassen aan het doen waren 🙂

Deze diashow vereist JavaScript.

We vonden ook nog wat tijd om aan onze plannetjes uit de praatronde te werken. We hadden 3 plannetjes. Alicia wou graag frietjes maken in de poppenhoek met enkele meiden, Er waren enkele kinderen die hun spaarpot wilden tekenen en Julie wou heel graag haar sleutel overtekenen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Tijdens de afsluitronde keken we even terug of we onze plannetjes hebben kunnen uitvoeren en konden we ze aan elkaar tonen.