Week 2

Na een deugddoende vakantie konden we weer allemaal fris starten.

Maandag was het praatronde waaruit weer leuke dingen voor de vrijdagmarkt kwamen.

Woensdag was het boekenronde. Amber was deze week verantwoordelijk en haar boek kwam dan ook ‘in de picture’. We gingen er allemaal opdrachten rond doen enwe  werkten er aan tijdens de les Nederlands. Iedereen die een boek meebracht, mocht dit tot vrijdag in de klas laten. Zo hebben andere kinderen ook de kans om hierin te lezen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ook vierde Matteo feest.

 

Als afsluiting woensdag was er de open klas dag met een grote opkomst. Altijd weer gezellig.

Donderdag was het de actua van Lucie. Zij vertelde ons over de ijsberenduik om het nieuwe jaar te vieren. Komende week gaan we werken rond temperatuur. Ook hier hebben de kinderen tijdens de vrijdagmarkt aan gewerkt. Ijsberen knutselen, water bevriezen…

Na het zwemmen vrijdag was het tijd voor de vrijdagmarkt. Ook hadden we onze eerste schrijfdans bakjestijd. Allemaal heel leuk om te doen!

Deze diashow vereist JavaScript.