Een mooi voorbeeld van een werkend pilootproject

Op deze manier wil ik graag tonen dat ons pilootproject echt werkt. Achter de schermen zijn er enorm veel ouders mij aan het ondersteunen op vele verschillende manieren. Enkele ouders durven ook op de voorgrond te treden. Zo hadden we de vele ouders die mee kwamen schaatsen, waarvoor dank. Mijn verjaardag werd op een leuke manier gevierd. Het winterforum wordt volop georganiseerd en de knutselideeën en ideeën voor uitstappen stromen binnen. Ondertussen worden er ook nog documenten ingescand, heb ik hulp bij het kopieerwerk en mijn lamineermachine van thuis draait niet meer die constante overuren dankzij de lamineerouders.

Nog een voorbeeld hiervan is mama Daniëlle. Zij is knutselouder en organiseerde voor de klas een heel leuke knutselactiviteit.

Kijk maar eens mee hoe onze kinderen genieten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Een dikke duim voor Daniëlle EN voor al de ouders van de eerste graad. Ik ben trots op onze ouderparticipatie!