Voorleesweek


Dankjewel aan alle voorleesouders van de afgelopen week.
Elk van hen bracht een eigen spannend verhaal mee.

We werden aldus ondergedompeld in verschillende werelden en culturen. Meerdere verhaalsoorten kwamen op ons pad.
De derde graad heeft dan ook de kriebels te pakken in het voorleesgebeuren. De volgende klassenraden zullen beslissend worden over welke stappen we hieromtrent in het verdere schooljaar zullen zetten.

Deze diashow vereist JavaScript.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_20161123_090746935

Uiteraard deden we nog heel wat andere dingen .
Onze mini-projecten onder de term ‘vrije werktijd’ beginnen hun einddoel in zicht te krijgen. Onze deadline van 2 december halen we niet,maar waarom iets stop zetten dat zoveel interesse en uitdaging teweegbrengt?  🙂

Tijdens de turnlessen stond bewegen uiteraard centraal.
Goele werkte met kleine groepjes rond kopjerol,terwijl de grote groep zelfstandig aan de slag ging met een spel handbal. Een speciale editie,mits onze goals omgetoverd waren in ‘karren’. Via deze weg ook nog een aantal andere foto’s van de turnlessen. Veel kijkplezier met dank aan onze fotograaf van dienst, Mattijs. Hij kon helaas niet deelnemen aan de lessen wegens een blessure, maar maakte zich zeer nuttig.

Deze diashow vereist JavaScript.