verwerking boswandeling en koken

Na onze boswandeling stonden we woensdag even stil bij de weg die we met de bus afgelegd hadden, de gemeentes die we doorkruisten, de provincies en windrichtingen werden besproken,… In duo’s zochten we op de kaarten naar alle antwoorden. Goed gedaan allemaal.

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze week stond het koken in de klas ook weer op het programma. Samen met onze klasouder Hildegard gingen de klaskoks op zoek naar een geschikt recept, bekeken ze de ingrediëntenlijst, rekenden ze uit hoeveel het allemaal zou kosten en stelden ze een boodschappenlijst op. Vrijdag gingen ze dan aan de slag samen met de mama’s Hildegard en Joke. Ons vuur werkt ook weer dankzij de deskundige hulp van de opa van Mona.  Dankjewel allemaal voor jullie hulp!

Deze diashow vereist JavaScript.

Sinds gisteren hebben we ook een stagaire in de klas, Lore. Zij zal gedurende dit schooljaar verschillende dagen komen meedraaien in onze klas en in mei zal ze dan zelf voor een weekje de klas overnemen.  Lore is ook jarig en dat lieten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo kon ze aanschuiven aan een heerlijke maaltijd, bereid door onze klaskoks én kreeg ze een verjaardagslied aangeboden door een enthousiaste klas! Ze trakteerde aan het einde van de dag ook op lekkers. Dikke dankjewel Lore en van harte welkom Lore!

Deze diashow vereist JavaScript.