Een spannende ochtend!

Deze morgen was de deur van onze klas dicht…Zou er iemand zijn geweest? We waren wel heel erg nieuwsgierig! Op onze deur zagen we zwarte vingerafdrukken…Maar snel binnenkijken…

Deze diashow vereist JavaScript.

Onze schoentjes waren gevuld met een lekker mandarijntje en speculaas. Kobe riep ons al snel in de praatronde…De zwarte pieten hebben in onze klas gespeeld . Maar de opruimpiet was er duidelijk niet bij 🙂 Alle blokken op de grond, de boekjes…en overal zwarte vingers! Gekke pieten toch! Sinterklaas had nog een briefje voor ons achtergelaten. Er stond in dat als we heel braaf zijn, hij ons een bezoekje komt brengen met zijn pieten. We weten wat te doen de volgende weken :-).

Even bekomen van alle spanning rond de Sint…Een leuke turnles met de hoepeldans!

dscn4035-1024 dscn4034-1024

Daarna werktijd in de hoeken. We konden weer heel wat leuke dingen doen. Knippen en plakken van de laarsjes van mimi. Van klein naar groot. Een heel werkje…Eerst knippen, ordenen van klein naar groot en dan lijm op de prentjes doen en opkleven. Eén en al concentratie! Knap werk kapoentjes.

Deze diashow vereist JavaScript.

Om onze woensdag af te sluiten kwam de mama van Sem het verhaal van ‘rupsje nooitgenoeg’ vertellen.

dscn4040-1024 dscn4041-1024