Kinderyoga en kleuterboeken schrijven

Sinds vorige week gaan we voorlezen in de kindercrèche hier in de buurt. We bekeken de prentenboeken op voorhand grondig en zo kwam het dat we zelf een boek wilden maken.

Deze week gingen we met 2 en 3 klasgenoten dan ook zelf aan de slag met ons prentenboek. De meeste verhalen zijn klaar en besproken op inhoud, zinsbouw, spelling,… nu gaan we de illustraties er nog bij maken. Het wordt nog spannend om ze op tijd af te krijgen want volgende week is het de nationale voorleesweek en willen we onze prentenboeken gaan voorlezen en uittesten bij onze kleuters. Spannend!

Deze diashow vereist JavaScript.

We kropen niet alleen zelf in de huid van een auteur, we ontmoetten er deze week ook één! We kregen in de bib een vertelling van auteur Frank Pollet. Hij vond ons zo’n leuke groep dat hij een half uur langer vertelde dan normaal. Een pluim voor onze klas!

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze week hadden we ook nog een (uitgestelde) activiteit van ons project ‘wellbean’ op het programma. Inge van praktijk ‘de kijkdoos’ uit Dilsen kwam met ons kinderyoga doen. Superleuk! Nadien beantwoordde ze al onze vragen die we voorbereid hadden. We kregen zo nog antwoorden op de laatste vragen die we rond gevoelens hadden. Nogmaals een dikke dankjewel Inge!!!

Deze diashow vereist JavaScript.