Blubberdeblubberdeblub…

Hamza had heel hard gewerkt aan zijn actua. Hij had een eigen werkje gemaakt van zijn huisdiertje ‘De VIS’.  Hij leerde ons hoe een visje eruit ziet, wat we vissen moeten geven om te eten en waar de vissen wonen zowel in de zee als in een aquarium.

Kiri kende een heel leuk verhaal over een klein wit visje dat zijn mama kwijt was. De kindjes gingen mee helpen zoeken.


We maakten een mooie blauwe zee door gebruik te maken van een foliedruk. We deden wat verf op nopjesfolie, legden een  blad erop en haalden dan rustig het blad eraf en zo toverden we een mooie zee. Daarna kleurden we met veel plezier de vissen in en plakten ze op het papier.

Ook aan de kleurplaat van het  aquarium werd hard gewerkt.

Tot slot hebben we ook even leren aftellen aan de hand van een heel leuk liedje over ’4 kleine visjes’.