Creatieve wellbeans!

De leerlingen zijn deze week bezig rond de verschillende gevoelens. We linken dit natuurlijk aan ons jaarthema: ‘ Wellbeans’.

Mona en Joline hadden een superleuke tekening gemaakt op basis van wasco’s. Ze kleurden eerst een volledig blad met felle kleuren. Daarna werd er met zwart overgegaan. Als laatste stap gingen ze verschillende en gekke wellbeans tekenen met een potlood. Zo krijg je een leuk effect. Kijken jullie even mee naar de foto?

Dankzij deze dames raakten de andere leerlingen natuurlijk geïnspireerd door de leuke techniek. Zo is iedereen op zijn eigen creatieve manier aan de slag gegaan om iets te maken rond gevoelens.

Zo werd er door een aantal dames een gezelschapsspel gemaakt met zelfgemaakte doe-opdrachten, dobbelsteen en pionnen. De jongens hielden zich bezig met het creëren van een kortfilm. Ze begonnen met hun personages/ de wellbeans te maken door mannetjes te kleien. De personages krijgen ook een eigen gevoel toegekend. Ze waren zo betrokken in hun mini-project dat ze bijna tijd tekort hadden voor hun kortfilm.

Maar er waren ook anderen die heel creatief bezig waren. Zo had Daan een mooi verhaal gemaakt over een Wellbean. Lena en Ella hielden zich bezig met een verhaal over wellbeans met verschillende gevoelens.
Hasse had een interessant pop-up tekening gemaakt. Deze techniek sprak heel veel meisjes aan. Ik veronderstel dat deze techniek nog veel gebruikt gaat worden 😉

Heel leuk om alle leerlingen zo creatief en betrokken bezig te zien!

Daar doet een leerkracht het voor!

Groetjes,

Brenda