Mais in onze klas…

Het was weer een super leuke en boeiende praatronde vandaag! Naar aanleiding van werelddierendag mocht iedereen vertellen of hij diertjes thuis had en welke. Zo kwamen we te weten dat Julie een slang heeft, die Billy heet en dat Dilara schapen, een konijn en een hond heeft.

Kobe had  een dino en mais bij. Ook Alicia had mais bij. Daar moesten we natuurlijk iets mee doen. We maakten plannetjes. Vandaag hebben we opgezocht waar de mais hangt en welke kleuren mais heeft. We ontdekten dat mais eerst groene bladeren heeft en later worden ze bruin. We hebben ook een maisbak gemaakt. (Die nog wel wat mais kan gebruiken 🙂 ) Nog een plannetje voor morgen is…popcorn maken!

dscn3796-1024

Deze diashow vereist JavaScript.

Hoekjestijd

Deze diashow vereist JavaScript.

We speelden nog een leuk spel ‘welk dier is weg’ en sloten de dag af met een Tik Tak over dieren.

dscn3810-1024