De eerste schoolweek

De eerste schoolweek zit er op.  We leerden elkaar en de klas al een beetje beter kennen. We vernamen wie onze meter of peter is. We gingen samen met hem of haar op pad en kregen een rondleiding in de klas. Onze meter of peter zal ons de eerste weken wegwijs maken in de klaswerking van de tweede graad.

Deze diashow vereist JavaScript.

Vrijdagvoormiddag deden we ook al groepswerk en versierden we ons pronkboek.

Deze diashow vereist JavaScript.

Namiddag maakten we met de hele klas een muzikaal verhaal. Nadien gingen we met onze meter of peter zelf een muzikaal verhaal maken en stelden we dit aan elkaar voor. Wat een leuke en verrassende muzikale verhalen!

Deze diashow vereist JavaScript.

Een toffe groep die tweede graad!

Het belooft een superleuk schooljaar te worden.