Herbarium en klasbattle

Vandaag hadden we de natuurronde. We kregen deze week immers als huiswerk een plant of een bloem te zoeken en er meer over te vertellen. Zo kunnen we ons klasherbarium aanvullen. Het werd een boeiende ronde waar we veel verschillende planten, kruiden en bloemen bespraken. We leerden o.a. dat vele planten ook gebruikt worden in de geneeskunde, in de keuken, ….

Deze diashow vereist JavaScript.

Na de ronde oefenden we nog even voor de wedstrijd ‘1 tegen allen’ en vond de eerste proef plaats. Nele heeft ons nl. uitgedaagd om verschillende onderdelen van rekenen in te oefenen en elkaar te helpen in groepjes. Er werd hard geoefend, maar toch werden er enkele foutjes gemaakt aan bord. Nele is wel heel streng dus het eerste punt is voor haar.

Stand Nele- klas

1-0

Volgende week volgt proef 2 en de finaleproef.

Benieuwd wie zal winnen!

Deze diashow vereist JavaScript.